Built-In Touchpad Keyboard Case For Ipad Air 4 Pro 11 For Samsung Tab S7 S6 Lite
Soft TPU Back Case For Ipad 10.2 8th 7th Generation For Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Slim Leather Case For Ipad For Samsung Galaxy Tab A7 T500 T505 For Lenovo Tab M10 For Huawei Matepad

proyék kami

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

  • Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.

    Kualitas

    Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran sareng ketat ngawas kualitas produk unggal prosés.

  • Our Factory has grown into a Premier ISO9001:2008 Certified manufacturer of High quality, Cost-Effective products

    Sertipikat

    Pabrik kami parantos dipelak janten Premier ISO9001: 2008 Produsen Certified kualitas High, produk Cost-Effective

  • we have serviced clients from more than one hundred worldwide countries,such as the U.S., U.K., Australia, German, Russia, and etc .

    Pabrikan

    kami parantos ngalayanan palanggan ti langkung ti saratus nagara sadunya, sapertos AS, Inggris, Australia, Jerman, Rusia, sareng sajabana.

tentang Kami

Shenzhen Walkers Industrial Co., Ltd. didirikeun taun 2010, utamina dina kasus tablet kanggo Ipad, Samsung, Huawei, tablet Lenovo, sareng kasus e-reader pikeun Kindle, Pocketbook, e-reader Kobo. Kami tetep ngekspor kasus kualitas luhur sapertos kasus langsing, kasus keyboard bluetooth nirkabel, anti shock ragrag case sareng BQB, FCC, ROHS, sertipikat CE.

tingali langkung